- Adquirir els coneixements necessaris per a elaborar menjars sense gluten, aïllant per tal d'evitar aliments perillosos per a celíacs, i identificar els processos de contaminació, amb l'objectiu de prevenir i evitar-los.
Cuina per a celíacs
Curso Online
El próximo curso empieza: 28/02/2025
Duración: 35 horas
- Cuina per a celíacs
- Classificació dels aliments segons el seu contingut en gluten.
- Recomanacions per a realitzar un correcte manipulat.
- Elaboració de menús per a celíacs.
- Elaboració de receptes sense gluten.
Els nostres alumnes opinen:
- Equip docent i tutor: 9,5/10
- Recursos didàctics i plataforma e-learning: 9,3/10
- Valoració general dels nostres cursos: 9,5/10
- El 94% dels nostres alumnes consideren que la formació rebuda ha afavorit el seu desenvolupament personal i/o professional.
- El 98,5% dels nostres alumnes tornarien a realitzar formació amb nosaltres.