- Identificar les fonts de contaminació dels aliments i aplicar la normativa vigent en seguretat i higiene alimentària durant la preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasament, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei dels aliments
Manipulació d'aliments
Curso Online
El próximo curso empieza: 18/02/2025
Duración: 10 horas
- Manipulació d’aliments
- Classificació dels aliments
- Identificació de les fonts de contaminació dels aliments
- Reconeixement dels factors de creixement dels microorganismes en aliments
- Distinció dels mètodes de conservació dels aliments
- Adopció de mesures de neteja i higiene en la manipulació d’aliments
- Reconeixement de la normativa aplicable a la manipulació dels aliments
Els nostres alumnes opinen:
- Equip docent i tutor: 9,5/10
- Recursos didàctics i plataforma e-learning: 9,3/10
- Valoració general dels nostres cursos: 9,5/10
- El 94% dels nostres alumnes consideren que la formació rebuda ha afavorit el seu desenvolupament personal i/o professional.
- El 98,5% dels nostres alumnes tornarien a realitzar formació amb nosaltres.