- Adquirir els fonaments bàsics en dietètica, productes i tècniques culinàries saludables.
Cuina sana
Curso Online
El próximo curso empieza: 16/01/2025
Duración: 35 horas
- Introducció a la dietètica
- Identificació de varietat i equilibri
- Obesitat i problemes de salut
- Alimentació i nutrients
- Hidrats de carboni
- Greixos
- Proteïnes
- Aigua
- Vitamines
- Minerals
- Causes de l’obesitat
- Realització d’exercici natural
- Coneixement de la dieta mediterrània
- Oli d’oliva a la dieta mediterrània
- Fruites i verdures a la dieta mediterrània
- Peixos a la dieta mediterrània
- Aplicació de tècniques de cocció saludables
- Tècnica de cuina al vapor
- Tècnica de cuina al microones
- Tècnica de cuina a l’olla a pressió
- Tècnica de cuina sobre foc (parrilla, barbacoa)
- Tècnica de cuina a la planxa
- Tècnica de cuina al wok
- Tècnica de cuina al forn
- Tècnica de cuina a papillote
- Descripció de les matèries primes i la seva elaboració:
- Verdures
- Fruites
- Llegums
- Arròs
- Pastes
- Carns i peixos
- Elaboració de plats per menjars de celebració
- Descripció dels ingredients de la A a la Z
- Utilització d’un petit diccionari de salut
Els nostres alumnes opinen:
- Equip docent i tutor: 9,5/10
- Recursos didàctics i plataforma e-learning: 9,3/10
- Valoració general dels nostres cursos: 9,5/10
- El 94% dels nostres alumnes consideren que la formació rebuda ha afavorit el seu desenvolupament personal i/o professional.
- El 98,5% dels nostres alumnes tornarien a realitzar formació amb nosaltres.